söndag 22 juni 2008

Brudbuketten?

Jag har skitsvårt att bestämma vad jag gillar för slags brudbukett! För det första ääälskar jag vita rosor med lätt rosa kant (champagne-rosor?) men nu, efter som att jag sett på Sex & the City kan jag inte låta bli att bli inspirerad av Charlottes bukett som endast bestod av liljekonvaljer och en vit rosett! Hur smakfullt är inte det då? Dessutom luktar det gott!

Suck! Det är så svårt så svårt...men jag har ju som sagt 51 veckor på mig...eller hur var det nu? Jag tycker verkligen att sånadära långa buketter ser för trist ut! Man har ju sett dem så många gånger nu? Vad tycker du är snyggt?

Cate

2 kommentarer:

  1. en liljekonvaljbukett har aldrig varit fel, i vilket samman hang so helst, läste att du tänkte på var du kunde ha något blått. Liljekonvalj med några få violer var de buketter vi gav bort till din morfarsmor och andra som fyllde år i maj när jag var liten. Mycket vackert.

    SvaraRadera
  2. Liljekonvaljerna är de mest tidlösa brudblommor som finns. Rosorna förändras hela tiden. De jag en gång hade ser man aldrig numera. Så jag rekommenderar verkligen liljekonvaljer. De är en riktig klassiker.

    SvaraRadera