onsdag 29 april 2009

En oslipad diamant!


Bild: diamondintherough.com

Det verkar vara på modet igen att bära oslipade diamanter (precis som det var för flera hundra år sedan). Jag måste säga att jag gillar det även om jag inte är säker på att det är min stil! En ring kostar allt mellan 40.000-200.000 men jag kan tänka mig att just denna ring på bilden som har en vikt på 89,10 ct. kostar 1-3 mille! Jag är lite osäker på stenens klarhet, hehe!
Nja, den är nog inte värd det?

3 kommentarer:

 1. Absolut hiss tycker jag!! Kul, ovanlig och speciell men inte som vigselring.

  Rumpen är säkert inbillning men ut och njut av våren så får man både och.

  Det kan väl vara en jättebra idé med köptips...man väljer ju själv vad man vill göra av det, men samlade tips är ALLTID bra eftersom webben är STOOOR! :)

  Visst tusan blir det dyrt men det hade vi räknat med och TAGIT TILL...men det var ju innan "The dress" såklart. :) Vi får väl se...

  STORA kramen!!

  SvaraRadera
 2. Jobbar också framför datorn men brukar stänga ner så gott det går :) kvällar och helger men en fast tid varje dag kan funka minst lika bra.

  Jag förstår precis...lite överaskning vill man ha kvar till gästerna men efteråt är dina personliga betyg de bästa tipsen och kan hjälpa massor - Se bara vilken toppen idé du hade till mig med korten. :)

  SvaraRadera
 3. Hon är härlig! Jag har bara pratat med henne på telefon men jag bara älskar att det går undan, hon tar tag i saker och verkar ha bra koll. Träffar henne den 29:e på fika och brainstorming. :)

  SvaraRadera