tisdag 7 oktober 2008

Tiara-Krona-Slöja?Jag har funderat mycket på om jag ska ha slöja eller inte. A vill gärna att jag ska ha slöja. Sedan har jag också funderat på om jag ska ha tiara eller kronan som tillhör kyrkan. Sedan hittade jag dessa bilder och kände mig lätt inspirerad. Skulle du skratta om jag hade något liknande på huvudet när jag kom längs med altargången?

C

4 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är jättesnyggt att gå ifrån traditionen lite och ha någon blomma eller en sånn kreation som finns på bilderna. Mycket snyggare än krona eller tiara om du frågar mig!

  SvaraRadera
 2. Jag älskar påfågelsgrejen, men tycker absolut att du ska satsa på en sådan som på första bilden (blomman). Den ser absolut bäst ut till ditt tema och då tjejen på bilden är rätt lik dig passar den även dig bäst. :D / syrra

  SvaraRadera
 3. Kom ihåg att slöja är absolut ingen svensk tradition. Vissa utsmyckningar o företeelser hör ihop med vissa seder. Ska du ha slöja kanske du ska läsa in dig på vad som mer brukar höra till. Såg en dokumentär om det där som va intressant men minns inte va den hette tyvärr. Slöja är fint. Blommor likaså. Jag skulle tycka det va skitsnyggt med något lite mer modernt med inslag av fjädrar.

  SvaraRadera
 4. (bilden längst ner till vänster = tummarna upp!)

  SvaraRadera