tisdag 26 maj 2009

Lyktor och Rosbald

Nu har jag visst shoppat ännu mer!
Mitt paypalkonto strulade lite under ett tag men nu är allt under kontroll!
Jag köpte:

1000 st. rosblad. Undra hur mycket det är egentligen? Det låter ju som massor?


Ett hårsmycke/hårblomma/fascinator som jag ska gör om lite grann. Får se hur fin den är i verkligheten!


48 st. Såpbubblestavar. Ungefär 200:- billigare än Calligraphen inkl. frakt och då fick man ändå 12 stavar extra!


40 st. papperslyktor inkl. ljus att hänga i träd osv.
Hade först köpa massor av denna lykta men för att få samma effekt blev det rätt dyrt i slutändan.
Jag har redan hunnit köpa 6 st, men jag kan ju dekorera med dem hemma! :)

Summa för kalaset då: Knappt 800:- inkl. frakt

Och var har du köpt allt detta tänker ni då?
Ebay.co.uk såklart. Det är ifrån England och handlar du där istället för från USA så slipper du tull och moms vilke ökar priset massor. Från England går det dessutom snabbt, typ 2 dagar!

3 kommentarer:

 1. Halloj! Vilket kalastips!! Ska in och spana lite då jag surat lite över vissa av Calligrafens priser. Tackar tackar! Har cruisat bloggen och fnissat högt över din möhippa samt suckat och tycktsyndomrackarnsjäklar med skorna!! :( De var ju superfina...får du inte byta om du gullar??

  Stor bamse kram!

  SvaraRadera
 2. NEEJ!! Vad säger du?!? Och ni som hittat ett så fint!! Förbaskat jäkla skräp!! Stackars er med allt stök! Många utropstecken...förlåt men jag tycker verkligen det krävdes. Jag känner med er. Men inga framgångar är värda något utan motgångar, även om det känns surt.
  Så trots allt säger jag nog ändå...Hel....tes, jä....la förb....de skit!! Men skit i det!! Livet hänger inte på ett tält och det ni ska fira är början på ert liv tillsammans och oavsett var ni håller till kommer det att bli underbart vackert och ett fantastiskt minne och ursäkta svenskan men FUCK tältet!!
  Då kan ni antingen skicka tillbaka det och lägga pengarna på hyra av ett tält och dekorationer eller behålla tältet och köra på företagsidén ni har och ändå hyra. Ni klarar absolut en sån här sak tillsammans!

  SvaraRadera
 3. Ja, men jag VEEET hur svårt det kan vara att bli av med sin fantasi, jag är ju likadan själv. Men som du säger, aningen "risky" att vara utan. Usch!
  Fast jag kan göra en snabb jämförelse när jag och M via internet hittat ett underbart hotell i Paris som vi bokade in oss på för en härlig helg tillsammans. När vi kommer fram och står där med väskan i hand så finns inget hotell?!?! Där det skulle ha legat låg en pytteliten restaurang som inte hade några rum att hyra ut och vi kunde ju inte gärna sova under "bord 2". Vi släpade runt väskan på massor av hotell men hela Paris var fullt pga en Oasis konsert. Det enda vi hittade var en gigantisk svit som skulle sabba hela resekassan. Tillslut får vi via en underbar fransk liten dam, hjälp att hitta ett pyttehotell uppe i Montmartre alldeles vid Sacre Coeur (En av mina stora favoriter i Paris) - Det blev den bästa vistelsen vi haft även jämfört med senare bra resor dit. Och vi som var på god väg att ge upp och sova i en park och sedan ta första flyg hem...
  Som man säger - Genom svårigheterna mot stjärnorna! :)
  Lycka till hos sömmerskan nu!

  Kram

  SvaraRadera