måndag 30 mars 2009

Våra Inbjudningar! Kulör.se

Nu är alla inbjudningar postade och de flesta bör ha fått dem, jag kan därför lägga ut några bilder av dem här på bloggen!Det började med att jag såg inbjudningar av denna modell på en Amerikansk bröllopsblogg och kände direkt att det var lite annorlunda och roligt! Jag började direkt att googla på "Pocket fold invites" som dessa kallas för men hittade bara Amerikanska leverantörer. Sedan hittade jag tillslut en leverantör i England som kunde leverera till Sverige, men de förstod sig inte på min skiss som jag hade gjort och jobbade inte med färdiga mallar som jag förslog!

Jag började tappa hoppet lite tills jag äntligen hittade det Svenska företaget Kulör.se. De är återförsäljare för envelopments.com som har ett hur stort sortiment som helst med massa roliga fomrer, färger och material!

Genast skickade jag min skiss till Annika, som driver företaget, som tog emot mina förslag med öppna armar och som kom med många bra egna idéer! Ungefär 70 mail senare, med trevliga konversationer, var slutprodukten klar och jag skulle inte kunna vara mer nöjd än jag är nu!

Kommentarerna om hur fina inbjudningarna är slutar aldrig att regna in!
Kommentarer som "Allt finns med! Ni har inte glömt något!" och "Jag lämnar ett muntligt O.S.A för jag vill behålla det fina O.S.A-kortet" är något vi fått höra flera gånger!

Så om du sitter och funderar på vad du ska ha för bröllopsinbjudningar kolla gärna med AnnikaKulör.se så lovar jag att du hittar en inbjudan som passar er perfekt! Det finns fler sorter än just den vi bestämde oss för! Kombinationerna är oändliga!

Jag öppnar i samband med detta inlägg en ny bröllopskategori som jag döper till "Mitt Bröllop".
I denna kategori kommer jag samla allt som bara handlar om, inte helt otippat, mitt bröllop!

Det börjar närma sig nu!
67 dagar kvar!

Bröllop, inbjudningar, bröllopsinbjudningar, pocketfold, pocket fold, pocketenvelopes, pocket envelopes, pocketinvitation, pocket invitaiton, pocketinbjudning, pocket inbjudning, bröllopsinvitation, bröllops invitation, pocket fold invites, svensk leveratör, kulör.se, kulor.se, kulör.

2 kommentarer:

 1. Hejsan, Vilken jättefin blogg!!! =)

  Grossisten jag jobbade på heter ÖTH = Östgöta Trädgårdshall, dom finns inte kvar i Norrköping utan abra i Linköping nu, men jag vet inte hur deras regler är längre, dom har nu ägare och chef och dom jag jobbade med jobbar inte kvar där. Men ring o fråga =)
  Det har öppnat en ny i stan som jag tror heter Göta Blomster, den ligger borta vid motorstadion, precis mit imot gokarten där, ring dit med, fråga kan man ju alltid =)

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Åh! Så himla fina inbjudningar! Jag ska verkligen kolla med kulör.se när det är dags för oss, tackar för tipset!

  SvaraRadera