söndag 1 februari 2009

Brudskor/Bröllopsskor

Hej Alexandra, vad roligt att du gillar bloggen!
Hoppas att du står ut med att jag uppdaterar den sjukt oregelbundet! ;)

Det beror ju på hur mycket pengar du vill lägga ut men kan du tänka dig att lägga ut 1-2000 ungefär så tipsar jag verkligen om märket Karen Millen! Hennes skor är heeeelt underbara om man vill ha det där lilla extra! Jag funderar nämligen på ett par till mig själv efter som att de är mer lättilgängliga än alla supereftertraktade Louboutin-skor! Hennes skor hittar du antingen på NK eller i den egna butiken på Biblioteksgatan 7, Östermalm. Asos.com vet jag okså har ett litet sortiment! Annars är ett hett, hett hett tips att kolla ebay.uk! Där finns massor av Karen Millen-saker och efter som att det skeppas från England så slipper du ju både tull och moms! Andra bullar gäller ju om du beställer från USA, tyvärr!

Här är några skor jag gillar från Karen, direkt från ebay:






De två sista paren är mina favoriter!
Dessa skor är helt oanvända och kostar runt £150 vilket är ungefär 1800 SEK.

Är du ute efter ännu billigare skor som är lite roligare så är ju TOPSHOP jättebra och de flesta skorna ligger strax under 1000-lappen och är av bra kvalité! Jag vet inte hur mycket du känner till men jag gillar inte affären i Gallerian på Hamngatan så mycket utan den på Dottninggatan 53 är större och bättre! Jag tror att själva Gallerian heter SOUK nu men förut hette den Debenhams!
Laura Ashley har ett par söta skor också med rejäl klack! Deras affär låg på Birger Jarlsgatan förut men var på väg att flytta sist jag var där, men de har nog flyttat till Karlavägen 40, Östermalm tror jag!

Hoppas att du är nöjd med svaret, om inte låt mig veta så ska jag hitta på något bättre ;)
Kramis!!!

2 kommentarer:

  1. åhh TACK SÅ MYCKET CATE! Du är få himla gullig! jag ska genast kolla in dessa affärer! Tack tack tack.. hör av mig snart igen! (c; / kram Alexandra

    SvaraRadera