Jag har funderat och funderat på vad man ska äta på bröllopet och nu tror jag att jag kommit på något riktigt bra!
Jag började tänka på maträtter och vad jag tyckte om för några månader sedan men när jag inte kom någon vart sket jag i detoch tänkte "äh.. det är ju typ 14 månader kar.. det är luugnt". Nu är det 10 månader kvar, knappt, så därför tyckte jag att det var dags. Detta är vad jag kommit fram till:
Förrätt - Minisommarsallad (Lax, fetaost, jordgubbar, oliver, babyspenat)
Huvudrätt - Grillad oxfilé med chilikanderade jordgubbar
Efterrätt - Vaniljglass med krossad maräng, vispgrädde, knäckflarn & jordgubbar
Ser ni den röda tråden? Hähä! Jag pratade i alla fall igenom det med Jonas (Hamnkrogens kock) och när han beskre oxfilén lät det så hemsktgott. Jag tror vi ska köra på det. Kanske borde göra en avsmakning först!
Vad tror ni?
torsdag 14 augusti 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Mmmmmmm, du har glömt något. De choklad doppade jordgubbarna (vit choklad) till välkommstchampangen. För att inte tala om den rosa tårtan med jordgubbscreme mellan tårtbottnarna. M
SvaraRaderaMmm.. det lät inte dumt!!
SvaraRaderajag ställer gärna upp som provsmakare =)
SvaraRaderaHurra vad bra, för det är mat jag kan äta utan att spy. ;) Inga skagenröror, nötter eller svamp där inte. /syster
SvaraRadera